Safran

Biliyorsunuz ekmek konusu şakaya gelmez! Ekmek, belki de dışarıdan aldığımız tüm diğer ürünlere göre daha fazla sayıda kişiyle temasta oluyor. Elleyenler, sıkanlar... Yıkamak, temizlemek şansı da olmadığından doğrudan tüketiyoruz. Ancak içimize sinmeden...Bu gidişe dur demek istediğim bir gün internette araştırma yaparken ekmek makinesi üzerine yorumları okudum ve bir Sinbo 4701 ekmek yapma makinesi aldım. 2005 Ekimden beri artık ekmeklerimi evde kendim yapıyorum. Çevremde de makineyi alanların bazen ekmeklerinde başarısız olduklarına şahit oldum. Makinesinde kullanmak üzere iyi bir beyaz ekmek tarifi arayanlar için uyguladığım reçeteyi Ekmek Makinesi-Ekmek başlığında vereceğim. Kepekli, çavdarlı, karışık (yulaflı vb.) ekmek gibi versiyonları da daha sonra gelecektir söz :))...Şimdiden afiyet olsun!

Not: Kullanacağınız malzemenin kalitesi ve karıştırma kabına konuş sıraları ekmeğin kaderini doğrudan etkiliyor baştan belirtelim..:)
| edit post
Tepkiler: 
1 Response
  1. Adsız Says:

    This is very interesting site... »