Safran
11.05.2011

Akşama ne yapalım diye düşünürken televizyonda gördüğüm bir tarif geldi aklıma... Tabi yine bizim evin mutfak kurallarına uygun hale getirerek uyguladım tarifi... Beyaz TV' de gördüğüm orjinal tarifte Ustamız patlıcanları keserek yapıyordu dilim dilim, ben karnıyarık gibi yaparak zamandan kazandım, birde ben yağda kızartmadan fırında yağsız pişirdim patlıcanları, leziz ve sağlıklı oldu... Tulum peynirinin o karakteristik tadını seviyorsanız bunu birde pişince düşünün... Patlıcanıyla, domatesiyle, sarımsağıyla bir arada evi güzel bir kebap kokusu sarıyor... Değişik lezzetlere açıksanız bu yemeği yapmanızı ve mutlaka sıcak yemenizi tavsiye ederim... Tarifi mi? burada... Önüne güzel bir çorba, yanına pilav ve cacıkla yemek işi tamam :)) Eee akşama "Sülüman"da var TV'de :))) daha ne olsun.... :)))

..

Sevgiyle kalın, haftanız güzel geçsin, şansınz bol olsun....:))
0 Responses