Safran
Akşam yemeği için lezzetli bir seçenektir Fellah Köftesi.. Sevmeyen var mı bilmem.. Ben bu kez daha da besleyici olması için biraz farklı servis ettim.. Kıyma da koydum sosuna hatta az biraz da sirke.. Denemek isterseniz tarifi burada.. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun..

Safran
Safran
Kahvaltıya şipşak hazırlayabileceğiniz leziz ve mayalama gerektirmeyen pratik bir pişi tarifi... Tarifi burada...Sade olarak hazılarsanız sofradakiler damak tatlarına göre içine zeytin ezmesi, peynir, reçel veya acuka sürerek tüketebilirler... Afiyet olsun..

Safran
Safran
Okuldan dönen çocuklarınız veya misafirleriniz için çok mutlu olacaklar, beğenecekleri bir lezzet.. Denediğim en başarılı ve pratik Sakallı tarifi bu linkte..

Güzel bir hafta dilerim.. :)

Safran
Safran



Kış sebzelerinden sıkılanlara yemek için harika bir alternatif Spagetti Lazanya.. Değişik tatları denemeyi sevenlere tarifi burada... Bugün denediğimiz bir diğer lezzet de Salatalı Patates Püresi.. Onun tarifi de burada... Güzel bir hafta olsun...

Safran

Safran
Soğuk bir kış gününe biraz eğlence katmak ve sıcak çayın yalnızlığına lezzetli bir çare bulmak için kurabiye yapmak en güzel seçenek olsa gerek.. Ev ahalisi çoluk cocuk da işe girişince çok da keyifli. Tarifini internetten bulup saklamıştım çünkü kolay ve az malzemeli ama bir o kadar başarılı bir tarif. Üstelik margarinsiz ve pişince şekli bozulmuyor...Afiyetle, ağız tadıyla güzel bir haftasonu dilerim...

Safran...