Safran
Sevgili Pınar beni sobelemiş... Kendimi tanıtacağım sizlere olabildiğince...Beni oyuna davet eden tatlı arkadaşım Pınar'a teşekkür ediyorum (Pınarcım senin ve diğer arkadaşların cevaplarından hareketle soruları tahmin edip ona göre cevapladım) :) ... Biraz önce bloglarda şöyle hızlı bir tur attım, sobelenmemiş kimse kalmamış gibi, o nedenle az sonra bu satırları okuyacak olan herkesi sobeliyorum :)))

- Şehir Plancısıyım, Ankara'da doğdum ve orada yaşıyorum, Ankara'dan başka bir yerde yaşamayı hiç ama hiç istemiyorum, bu kenti seviyorum, tatilde bile çok özlüyorum :)

- Yengeç Burcuyum, bir arkadaşım bakıp yükselenin akrep demişti bi tarihte :) Aileme, evime, mutfağıma :)) çok düşkünüm, duygusalım... Akrep burcundan gelen bir özellik herhalde biraz inatçıyım, bir şeyin doğru olduğuna inanırsam herkes karşı çıksa da sonuna kadar peşinden giderim... Düzenliyimdir, mükemmeliyetçi bir yanımda vardır....
- Çok hızlı karar verir, çabuk seçerim...O nedenle benimle alışveriş yapmak işkenceye dönüşmez :))
- Palyaçolardan, dişçilerden, yılandan, yalandan ve bilimum haşereden çoook ama çok korkarım....:)
- Hafta sonu sporu olarak yürüyüş yapmayı, mutfağımda stres atmayı ve yeni yemekler denemeyi, ailemle tatil sabahlarında güzel bir kahvaltı sofrasında demli çayım eşliğinde sohbet etmeyi vazgeçilmezlerim arasında görüyorum...
-En büyük hayalim, herkesin çok ama çok mutlu olması, hiç önemli sorunlarının kalmaması... En içten sevgilerimle ...:)
Safran


5 Responses
  1. Sevgili Safran,

    Sobe yazinizi simdi gordum ve mutlu oldum. Bende Ankara'yi cok sevenelerdenim, enlenince Istanbul'a gitmistim ama bir turlu sevemedim Istanbul;u, hep Ankara'ya donmek istedim. Ara sira bende bekelerim.

    Sevgiler


  2. Safran Says:

    Sevgili Aybikecim, İstanbul gerçekten çok güzel bir şehir hele o denizin varlığı çok güzel ama ben oraya tatilde şöyle birkaç günlüğüne gidince sevebiliyorum, daha uzun kalamam gibi gelir hep kalabalıklığından, trafiğinden :)
    Demek ikimizde Ankarayı seviyormuşuz, biliyor musun blog dünyasında yanlız değiliz, daha önce de bir vesileyle konuşmuştuk pek çok blog arkadaşım hele de yurt dışında bulunanlar da bizim gibi Ankara'dan vazgeçemiyenlerden :)) İçten sevgilerimi gönderiyorum :)


  3. Unknown Says:

    Safran'cığım,
    Senin o pozitif ruhunu anlatmana bile gerek yoktu zaten. Ben ilk baştan beri hissetmiştim. Küçük Evin Mutfağı'nın ilk oluşumundan beri yardımlarınla, güzel mesajlarınla bunu kanıtladın.
    Sayfalarının 1 yaşını burada kutlamaktan mutluluk duyuyorum.
    Daha çok bizimle ol.
    Sevgiler, Pınar


  4. Safran Says:

    Pınarcım çok teşekkür ederim nazik sözlerin için...:) Senin gibi değerli bir dostu tanıdığım için bu 1 sene zarfında çok mutluyum... Daha nice seneler hep birlikte olmak dileğiyle, sevgilerimi gönderiyorum :)