Safran
Tatlı krizim tuttu yine :) Masanın üzerindeki lokumlardan aldım bir tane... Sonra da aklıma geçen gün arkadaşımın pastaneden alıp ikram ettiği lokumlu kurabiyeler geldi... Her zamanki un kurabiyesi tarifimin içine lokumlardan ince birer şerit kesip ekleyerek yaptım... Biz çok sevdik, yani test ettik onayladık ailece :) Yapmanızı tavsiye ediyorum :) Denemek isterseniz tarifi Tatlılar bölümünde, tatlı tatlı yiyin diye....:) Yapanların şimdiden ellerine sağlık...:)



Bugün vermek istediğim bir diğer tarifte yemeklerinizin yanına renk katacak bir salata... Hatta lahananın doyuruculuğu ve faydaları dikkate alınırsa salata severler tek başına bir öğün olarak pratikçe hazırlayıp tüketebilirler de...Portakallı lahana salatası gördüm geçenlerde Emine Beder'in Sofra dergisinde...Yaptığım biçimiyle tarifini Salatalar başlığında bulabilirsiniz... Çok hafif ve hoş bir lezzet çıktı ortaya...
Bir haftayı daha hep beraber geride bıraktık, yarın tatil pek çoğumuz için... Sevdiklerinizle beraber mutluluk içinde geçecek bir hafta sonu dilerim hepinize, içten sevgilerimle...:)
Safran
11 Responses
  1. Hem sitemi ziyaret edip guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim, hem de bu leziz tariler icin ellerinize saglik. Sik sik gelecegim.Sevgiler.


  2. Nilüfer Says:

    Safrancım ellerine sağlık, doğumgünü mesajın için çok teşekkür ederim canım. Haftasonun güzel geçsin, sevgiler...


  3. Adsız Says:

    selamlar
    sayfayı gezdim
    hoş bir geziydi
    kurabiyeler çok hoş
    ellerinize sağlık

    http://buyuleyenmutfakkokusu.blogcu.com/


  4. Safran Says:

    Sevgili Aybike, beni böylesine güzel bir site ile tanıştırdığın için asıl ben teşekkür ederim, görüşmek dileğiyle :) Sevgiler :)


  5. Safran Says:

    Canım Nilüfercim, dediğim gibi iyi ki doğdun, iyi ki seni tanıdık :) En içten sevgilerimi gönderiyorum, öpüyorum :)


  6. Safran Says:

    Sevgili Esra, sayfanıza bıraktığım notta da ifade ettiğim gibi yazılarınız da tarfilerinizde çok keyif verici ve güzel. Bundan böyle sık sık ziyaretçiniz olacağım :) En içten sevgilerimle, görüşmek üzere :)


  7. Adsız Says:

    Merhaba Safrancım ellerine sağlık.


  8. Safran Says:

    Merhaba canım :) çok teşekkür ederim, sevgiler...:)


  9. Unknown Says:

    AAA Safran dönmüş. Nerelerdesin Safran'cığım... Dönüşüne çok memnun oldum.


  10. Safran Says:

    Pınarcım yoğun işler dolayısıyla yayınların arası açıldı ama büsbütün sayfayı kapatıp, sizlerden kopmak istemedim...Sevgilerimi gönderiyorum :)


  11. Adsız Says:

    çok süperler eline sağlık. keşke olsa da yesek. bloğuma da beklerim
    http://kadinlarinblogu.blogcu.com
    http://www.unluler.info