Safran
Uzun zamandan sonra nihayet sizlerle olmanın heyecanı içindeyim, güzel dileklerini ileten ve bana yanımda olduklarını hissettiren tüm dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız ...:)
Birbirimizle haberleşemdiğimiz bu 1-1,5 ay süresinde artan iş temposu ve aile içinde yaşanan sağlık sorunları nedeniyle ben de mutfakta biraz daha az zaman geçirebildim doğrusu. Bu vakit darlığı içinde ailece sevdiğimiz lezzetlere pratik bir biçimde ulaşmanın yollarını aradım... Bilmem "Kayseri Yağlaması"nı sevmeyeniniz var mı? Ama hamurunu hazırlamak, açmak ne kadar vakit alıyor değil mi? İşte bu nedenle Kayseri Yağlaması'nı hazırlamanız için pratik bir alternatif sunmak istedim... Hazır bazlama ile hazırlayabileceğiniz ve tarifini Yemekler linkinde bulabileceğiniz yağlamalar tek başına doyurucu ve besleyici ama bir o kadar da lezzetli bir akşam yemeği alternatifi olacaktır diye düşünüyorum...:) Hepinize sevdiklerinizle güzel bir gün ve işlerinizde kolaylıklar diliyorum, sevgiler...:)
Safran
37 Responses
  1. Adsız Says:

    Safran'cığım, İkimizde sayfalarımızdayız galiba. Sana yorum yazmak için bir kaç defa deneme yapmam gerekti. "Bu sayfada technical problem vardır" benzeri bir mesaj veriyor. Neyse ki şimdi halledebildim.
    Aile içi sağlık problemleri demişsin... İnan o kadar çok insan sağlık problemleriyle boğuşuyor ki. Umarım ciddi bir şey değildir. Eksikliğini hissettik canım. Sevgilerimle, Pınar


  2. filliboya Says:

    kayseri yağlaması Ankarada Beğenik Kayseri Mutfağında en severek yediğim yemekti. Tarifiyle karşılaşınca çok sevindim. Tekrar hoşgeldin..


  3. Safran Says:

    Sevgili Pınar, az önce okudum üzüldüm arkadaşım, sen de sağlık problemleriyle boğuşmuşsun anlaşılan, çok geçmiş olsun canım, sevgilerimi gönderiyorum...


  4. Safran Says:

    Sevgili Filli Boya hoşbulduk :) Hakikaten orası benim de favori mekanlarım arasındadır ve ben de ilk orada tattım bu yemeği :)) Sevgilerimi gönderiyorum :)


  5. Zeynep Seda Says:

    Canim yaa, aman sukur kavusturana. Bu kiz kesin birakti siteyi diyordum! Aman sen iyi ol da onemli olan o. Cok opuyorum seni de minisimi de!

    Sevgiler...


  6. Adsız Says:

    Safrancım senden haber almak çok güzel, umarım ciddi sağlık sorunları yaşamamışsınızdır, geçmiş olsun...

    Sevgiler,
    Nil


  7. Adsız Says:

    Merhaba safrancım gerçekten özlettin kendini canım tekrar senin yazılarını okumak tariflerini görmek beni mutlu etti :) geçmiş olsun diyoruım umarım şimdi herşey yolundadır.Gelelim kayseri yağlamasına nefis gerçekten eline sağlık ben buna benzer bir tarif yapıyorum ama ismi farklı bazlama yerine akıtma hazırlıyorum aralarına yine buna benzer bir harç kullanıyorum süper oluyor.öpüyorum seni arkadaşım sevgiler.Özlem Özge


  8. Damak Tadı Says:

    Sevgili Safran'cığım,
    Çok şükür iyi olmana inan çok mutlu oldum.Hergün sayfana bakıp senden haber vardır ümidi ile ama sayfa hep aynı olunca merakta yoğunlaşıyordu.Tekrar aramızda olman beni çok mutlu etti,geçmiş olsun blog konusunda..

    Yağlaman çok lezzetli olmuş ellerine sağlık tatlım.Afiyetler olsun,sevgiyle kalın..


  9. Hatice Says:

    Safran'cığım hoşgeldin, umarım artık sayfandaki problemler çözülmüştür.
    ailendeki sağlık sorunlarında da ciddi birşey yoktur inşallah. geçmiş olsun hepinize...
    sevgiler...


  10. Safran Says:

    Sevgili Zeynepcim, biz de seni öpüyoruz :)


  11. Safran Says:

    Nilciğim merhaba :) tatlı ikizlerinin doğumgününü kutlarım, öpüyorum hepinizi, en içten sevgilerimle...:)


  12. Safran Says:

    Özlem geliyorum birazdan ziyaretine bakalım ben yokken ne ciciler hazırlamışsın :))


  13. Safran Says:

    Sevgili Gül, güzel dileklerini her zaman yanımda hissetmek beni çok mutlu ediyor, teşekkür ediyorum, sevgilerimi gönderiyorum canım:)


  14. Defne Says:

    Baktım ki, yorumlarına rastlıyorum birçok arkadaşımın blogunda; herhalde beni unuttu Safranım dedim. Ben de hatırlatırım kendimi :).

    Tarif ve görüntü çok güzel. Ellerine sağlık canım arkadaşım.

    Öperim fındığı ve seni.


  15. Adsız Says:

    nerelerdesin bi geliyorsun cee deyip kaçıyorsun çok meraklanıyoruz bizde tekrar geçmiş olsun diyorum görüşmek üzere


  16. Adsız Says:

    aaaaaaaa bunu biliyorum harika bir yemek
    kendisi kayserili bekar öğretmen arkadaşım yapıp getirmişti ben çok beğendim
    eline sağlık harika görünüyor


  17. Adsız Says:

    Geçmişler olsun yeniden gördüğüm için sevindim yemeğin görüntüsü çok şık ve iştah açıcı ellerine sağlık sevgiler Ebru


  18. Hanife Says:

    Nihayet Safran,

    Gozlerimiz yollarda kalmisti. Blogger ile olan sorun umairm hallolmustur.
    Saglik sorunlari demissin, insallah ciddi birsey yoktur..
    Bekliyoruz guzel tariflerini..


  19. Adsız Says:

    Thank you!
    [url=http://bfojyipi.com/waog/juxg.html]My homepage[/url] | [url=http://dxyetuzu.com/dlol/gfqa.html]Cool site[/url]



  20. Adsız Says:

    Well done!
    http://bfojyipi.com/waog/juxg.html | http://mwjwqacw.com/ergr/hjft.html


  21. Damak Tadı Says:

    Sevgili Safran'cığım,
    Sana ve ailene,sevdiklerine sağlıklı,mutlu ve neşeli bir hafta diliyorum.Herşey gönlünce olsun..Sevgiyle kal canım benim..


  22. Adsız Says:

    ellerine sağlık harika görünüyor.tam olsa da yesek türünde bişey bu :)


  23. Damak Tadı Says:

    Safran'cığım,
    Tatlım saan ve ailene mutlu bir hafta sonu diliyorum..Sevgiyle kalın..


  24. Adsız Says:

    ıımmmmm nefis harika görünüyor,elleriize sağlık.Süper olmuş.Sevgiyle,maviyle,afiyetle kalın

    www.blogcu.com/aydayla


  25. sefika Says:

    sevgili Safran hoşgeldin. Seni tekrar görebilmek çok güzel. Lezzetli tariflerini bekliyoruz. Sevgiyle kal arkadaşım.


  26. Safrancım hoşgeldin tekrar aramıza.
    öncelikle sağlık sorunlarınız için Allah şifa versin ve geçmiş olsun. Umarım geçmiştir. Sağlık sorunları zaman zaman hepimizin başına geliyor.
    ben de o kadar çok sayfanı ziyaret ettim ki, sonra ümidimi kestim baktım yoksun uzun zamandır uğramamıştım (bu arada sağlık sorunları ile ben de uğraştım ve nete pek zaman ayıramadım).
    kayseri yağlamasını da bir kez yemiş ve çok beğenmiştim. ben de deneyeyim bir ara. bizim evdekilere hitap eden bir yemek olmuş.
    eline sağlık.


  27. Damak Tadı Says:

    Sevgili Safran'cığım,
    Sana ve ailene mutlu bir hafta diliyorum,herşey gönlünce olsun canım.Kocaman öpüyorum..Sevgilerimle..


  28. Adsız Says:

    SAFRAN MERHABA CANIM BENDE UZUN ZAMANDIR BLOGUMLA İLGİLENEMİYODUM .AMA İLGİLENEMSEMDE ARKADAŞLARIMINKİLERE HEP GİRDİM .SENİN SAYFAN UZUN ZAMAN AYNI DUURNCA KESİN DEDİM Bİ SORUNU VAR YA DA BİLGİSYAR FALAN BOZULDU DİYE DÜŞÜNDÜM .NEYSEKİ ÖNEMLİ BİŞEY YOKMUŞ .TEKARAR HOŞGELDİN CANIM TARİFLERİNİ BEKLİYORUZ.


  29. bayılırım
    bayılırım
    bayılırım
    :)))
    oyle cok severımkı bu yaglamayı.
    ellerıne saglık canım paylastıgın ıcın dostlarla.


  30. akçahan Says:

    Hımmmm çok canım istedi tam öğlen vakti, ellerine sağlık.


  31. Evren Yasa Says:

    hosgeldin safran, uzun zamandir tariflerini bekliyorduk. ne guzel yoresel bir tatla aramizdasin..


  32. Tuba Says:

    Merhaba Safran,
    Ben buna benzer bir yemegi Kayseri'li bir arkadasimin evinde yemistim. Fakat o bize Kayseri mantisi demisti. Hatta farkli bir ismi de vardi cibit mantisi mi ne oyle bir seydi. Ayni sey mi acaba diye merak ettim.


  33. Safran,
    Ellerine saglik güzel lezzetlerde bulusmak üzere iyi pazarlar...
    Sonia.


  34. yine nerelerdesin???


  35. Adsız Says:

    yeni düzenlemelerle tekrar hayırlı olsun.ellerine sağlık bende daha önce tatmıştım tavsiye ederim sıcakken yenilince mükemmel..


  36. Adsız Says:

    Sevgili Safran öncelikle yeni bloguma uğrayıp selam bıraktığın için tşkler çok mutlu oldum.
    Ayrıca şebit yağlamasını da farklı bir lezzetle sunmuşsun hoşuma gitti. Sevgiyle kal