Safran
Hepinize merhabalar canım arkadaşlarım :)))

Birikmiş izinlerin hepsini tüketip geldik ailece... :) Bu sene bizim için çok yorucu geçtiğinden eşime "-bu yaz iyi bir tatil yapalım" demiştim tamam ama bu kadar abartacağını ben bile düşünmemiştim doğrusu :))) Bodrum'dan 1 kez internete girme fırsatı buldum, sevgili Nilüfer'in "Ankara çok sıcak sakın gelmeyin!" uyarısını alınca dönüşümüz biraz gecikti :)) Döneli 1 hafta kadar oluyor ancak bu 1 hafta içinde tipik bir Türk kadını davranışı gösterip evin altını üstüne getirip deriiin bir temizlik yaptım (hoş hala bitmedi ya :) Hemen hepimiz böyleyiz galiba yola çıkmadan aynı derinlikte bir temizlik yapar gideriz (pek çok arkadaşımla sohbetlerimiz esnasında neden böyle yaptığımızı sorduğumda mantıklı bir neden bulamadık bu arada, sanırım annelerimizden gördüğümüzü aynen uyguluyoruz :))), döndüğümüzde sil baştan deriiin temizliği tekrar edip, tatilde kazandığımız enerjimizi burada 1 haftada heba ediyoruz :)) Şahsen benim öyle oldu... :)

Ankara'ya evime gelince buzdolabımın nedensiz yere çalışmaması beni çok şaşırttı, hele birde bilgisayarı açıp bloguma girmek istediğimde internet bağlantımın olmadığını görmek bardağı taşıran son damlaydı... Anlaşılan bizim evin eşyalarının tatili devam ediyor, daha varlığımıza adapte olamadılar :))) Bilgisyarım bana şu anda müsade etmişken hemen internete girip sizlerle hasret gidermek istedim, çünkü ben de sizleri çok ama çok özledim, dilerim bilgisayarda başka bir aksaklık çıkmaz da iletişimimiz yine aksamaz...

Neyse daha fazla lafı uzatmadan şu yukarda görmüş olduğunuz nefis balık köftelerinin tarifini Yemekler linkinde bulabileceğinizi belirteyim... Tatilde öğrendiğim pek çok güzel tarifi yapıp sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum... Şu günlerde buzdolabındaki sorun nedeniyle mutfakta çok fazla yemek pişmiyor, bu çok önceden hazırladığım bir tarif ama balık sezonu da açılmışken taze taze iyi gider ve değişik hoş bir alternatif olur diye düşünüyorum... Hepinize yeni başlayan haftada işlerinizde kolaylıklar diliyorum, sevgiler...:)

Safran
75 Responses
  1. Bocuruk Says:

    Safran'cığım,
    Ne güzel tatil yapmışsınız Allah içinize sindirsin. Benim de o kadar ihtiyacım var ki şöyle uzaklaşmaya ama bu sene böyle geçti artık kısmetse seneye. Tam da palamut mevsimi. Ramazanda balık pek yapılmaz çoğu evde ya ben balığın her türlüsü çok sevdiğim için iftara da yaparım. Ellerine sağlık...


  2. Yesim Says:

    Safran'cım hoşgeldin, ne güzel tatil yaptınız uzun uzun : )Ama bidaha arayı bu kadar açmayalım : ) Köfteler de nefis gözüküyor, ellerine sağlık...


  3. Safran Says:

    Sevgili Bocuruk, güzel dileklerine teşekkür ederim, güzel siteni de keşfetme olanağı verdin bana teşekkürler, sevgiler...:)


  4. Safran Says:

    Yeşim'cim merhaba, hoşbulduk :) Hakikaten biraz uzadı ayrılık, hepinizi çok özledim, sevgilerimi gönderiyorum, görüşmek dileğiyle...:)


  5. Adsız Says:

    Hosgeldin Safrancim balik köftelerin cok güzel görünüyor..Uzun tatil iyi gelmistir eminim, ama eve gelince illaki birseylerin olmasi gerektigi gibi olmadiginda stresler basliyor dimi:)tariflerini sabirsizlikla bekliyorum..


  6. Safran Says:

    Hoşbulduk Elçin'cim...Daha güzel ifade edilemezdi gerçekten, tek kelimeyle insan stres oluyor.. Zaten kente adaptasyon sorunları yaşarken evin içinde de bu tip sorunlar çıkması insanın moralini bozuyor...Neyse yavaş yavaş bunları geride bırakacağız inşallah...:) Umarım tatlı bebeğin iyidir, seni de bebişini de öpüyorum, en içten sevgilerimle...


  7. isil Says:

    Safraaannnn, hosgeldin canim, yeni tarif gormek ne kadar guzel. Surekli bakiyordum sitene. Ben de hadi diyordum, okullar da acildi, gelirler artik. Merak da etmeye baslamistim acikcasi. Neyse simdilik hoscakal.
    Gorusmek uzere. Cok opuyorum
    Işıl


  8. Adsız Says:

    Safrancığım canım hoşgeldin, seni yine aramızda görmek ne güzel, umarım oluşan aksaklıklar kısa zamanda düzelir, balık köftenin sunumu harika, çokta güzel görünüyor, ellerine sağlık. Sevgiler.


  9. Safran Says:

    Işılcım çok teşekkür ederim canım, hoşbulduk :)Şu buzdolabının problemini çözeyim çok cici tariflere yer vereceğim inşallah blogda...Ben de hem seni hem de tatlı anneciğini öpüyorum, en içten sevgilerimle...


  10. Safran Says:

    Pembelim hoşbulduk canım, burada olmadığım zamandakiler de dahil mesajlarının tümünü dün gece okudum çok teşekkür ederim arkadaşım, öpüyorum seni çok çok :)Sevgilerimi gönderiyorum :)


  11. Defne Says:

    Safranciğim, hoşgeldin. Artık sabrımız taşmıştı:)) Fındık burunu da öperim sevgiyle.

    Ben de artık Ankara'dayım. Büromu bile açtım, yerleştim. Uygun bir zamanda görüşmeyi çok isterim.

    defneden_blog@yahoo.com

    Operim.


  12. Tuz ve Biber Says:

    Safraaaann! HOşgeldiiiiiin!!
    Bu ne uzun bir tatil oldu böyle! Hergün gelmişsindir diyerek sitene giriyordum, şimdi de daha gelmemiştir ama neyse diyerek girdim aa bir de ne göreyim Safran gelmiş! HOşgelmiş!
    Nasıl geçti tatilin, nerelerdeydin, oğlum neler yaptı, büyüdü mü?yaz bana olur mu?


  13. Behiye Says:

    Safrancım hoşgeldin, ne uzun bir tatil oldu bu böyle. Neyse ki döndün, artık daha sık görüşürüz:) Sevgiler.


  14. Adsız Says:

    canim hosgeldin hele sükür yaa...sesini duyan seni gören cenettlik dermisim..baya bir özlettin kendini izine degilde tümden kaldigin yeri birakip tasindigini düsünmeye basliyordumki dönmüssün :-}
    buzdolabi ve bilgisayar olayina üzüldüm umarim en kisa zamanda yerine gelir hepsi ikiside olmadan yasamak cok zor buzdolabi olmadan hersey maf oluyor ve internetsizde yasanmiyor..:-} balikli köftelerin bir nefis görünüyor ellerine saglik seni kocaman öpüyorum canim ilki döndün..hasretlik bitti


  15. munevver Says:

    Sevgili Safran,seni tekrar görmekten çok mutlu oldum.Dönüşler hep yorucu olur,biz kadınlar için.Kolaylıklar diliyorum sana.


  16. Unknown Says:

    Hoşgeldin Safran... Ne güzel bir tatil oldu böyle. Bekliyoruz yeni tarifleri. Sevgiler, Pınar


  17. Safran Says:

    Defneciğim canım hoşbulduk :) Demek sonunda kesin dönüşü yaptınız, işe hemen başlamana da çok ama çok sevindim, hayırlı olsun inşallah...:))Müsait bir zamanda seninle yüzyüze görüşüp tanışmayı ben de çok isterim canım, öpüyorum çok...:)


  18. Safran Says:

    Evrenciğim asıl haberler sende gülüm, napıyormuş benim oğullarım, teyzelerinin canları? :))) Annemizi üzmüyor değil mi küçük delikanlı? :))Mert'in maceralarını sana uzun uzun yazarım canım, öpüyorum seni, Arcacığımı ve tabi ki minicik oğlumu da iletiver annesi :)))


  19. Safran Says:

    Behiyeciğim canım arkadaşım, özledim seni de çok :) İnşallah bundan böyle sık sık görüşürüz, sevgilerimi gönderiyorum, öpüyorum :)


  20. Safran Says:

    Özlemciğim merhaba canım :)) Mesajlarının hepsini okudum, aldım çok ama çok teşekkür ederim, iyi ki sen ve senin gibi iyi dostlar var, özellikle kandil mesajın için çok teşekkür ederim, çok naziksin,öpüyorum, görüşmek dileğiyle...


  21. Safran Says:

    Münevverciğim merhaba :) Haklısın arkadaşım çok yoruldum, şu an bir mola verip elime de bir fincan çay alıp oturdum, sizin güzel mesajlarınızla dinleniyorum, iyi ki varsınız, öpüyorum...:)


  22. Safran Says:

    Pınacım hoşbulduk :) Daha seni de diğer dostları da ziyarete gelemedim, dur bakalım ben yokken neler yapmış neler yazmışsın, bilirsin severim senin yazdıklarını okumayı, öpüyorum arkadaşım, görüşmek dileğiyle...:)


  23. Damak Tadı Says:

    Sevgili SAFRAN,
    Hoşgeldinnnn..
    Tatilin uzun ve güzel geçmesine çok sevindim inan,bizler halen var gücümüzle çalışıyoruz bakalım ne zaman nerde tatil yapıcaz.(sanırım evde)Balık köftelerin harika gözüküyor ellerine sağlık.Güzel tariflerini bekliyoruz.

    Sevgiyle kal..


  24. Adsız Says:

    Aaa gelmişsin,hiç haberim olmadı.Geldi mi acaba diye bakmasam hala daha tatildesin sanacaktım.Aşk olsun:((

    Ohh ekip tamamlandı galiba,sevindim gelişine:))
    Hoşgeldin arkadaşım.


  25. Hanife Says:

    Hosgeldin Safran'cigim...
    Gozlerim yollarda kalmisti...
    Bekliyoruz tariflerini


  26. Nezaket Says:

    Hosgeldinnnnnn :)))


  27. Nilüfer Says:

    aaaa gelmiş diye bir mutlu oldum ki sorma, hoşgeldin... Ayrıca Ankara gerçekten yaşanacak gibi değildi sor istersen yakınlarına ;)))
    Sevgiler


  28. ArMeda Says:

    Safrancım merhaba nihayet döndün gözümüz yollarda kaldı canım.Hoşgeldin umarım tatilin güzel geçmiştir canım sevgiler..


  29. Damak Tadı Says:

    Sevgili Safran,
    Sana ve ailene hayırlı ramazanlar diliyorum canım.Allah nice ramazanlara nasib etsin hepimizi.

    Güzel bir hafta sonu diliyorum,sevgiyle kal..


  30. irem Says:
    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

  31. irem Says:

    Hoşgeldin Safrancım,
    Balık köfteleri harika görünüyor hani gel beni aşır der gibi bakıyorlar :)..


  32. Adsız Says:

    merhabalar,ben baligi cok severim ama balik köftesini yapmadimda yemedimde tadini merak ediyorum ilk firsatta deneyecegim,hayirli ramazanlar
    www.blogcu.com.baharcicegi öznur


  33. Adsız Says:

    Merhabalar balık köftesini çok severim sunumunuz çok güzel olmuş ellerinize sağlık sevgiler Ebru


  34. Adsız Says:

    Safran'cığım sana ve ailene hayırlı,uğurlu ramazanlar dilerim arkadaşım.


  35. Adsız Says:

    Safran'cığım sana ve ailene hayırlı,uğurlu ramazanlar dilerim arkadaşım.


  36. Safran Says:

    Sevgili Gül hoşbulduk, güzel mesajlarının hepsini aldım çok teşekkür ederim, sevgiler...:)


  37. Safran Says:

    Beyhancığım sana da sevdiklerinle beraber daha nice, mutlu Ramazanlar dilerim, öpüyorum arkadaşım, sevgiler...:)


  38. Safran Says:

    İremciğim, hayırlı ramazanlar ailenle mutluluk içinde daha nicelerine inşallah...Balık köfteleri hakikaten lezzetliydi, denersen beğeneceğini tahmin ediyorum, öpüyorum :)


  39. Safran Says:

    Hanifecim, yakışıklı oğlunu da seni de özlemiştim arkadaşım, öpüyorum her ikinizi de, sevgilerimi gönderiyorum :)


  40. Safran Says:

    Hoşbulduk Nezaketcim, hayırlı ramazanlar diliyorum sana ve güzel ailene, öpüyorum :)


  41. Safran Says:

    Sevgili Nülüfer, o ne tatlı bir kız öyle...Maşallah binlerce kez... İnci'yi öp lütfen benim için, sevgilerimle, iyi Ramazanlar :)


  42. Safran Says:

    Arzucum, hoşbulduk çok teşekkür ederim, güzel bir tatildi canım sağolasın, sana ve güzel ailene hayırlı Ramazan'lar dilerim, öpüyorum :)


  43. Safran Says:

    Öznurcum, merhaba :) Yeni bir dostla tanışmak ne güzel, sayfanı birkaçkez açmaya çalıştım ama başaramadım, en kısa zamanda tekrar gelicem ziyaretine inşallah, iyi ramazanlar diliyorum, balık köftelerini mutlaka denemelisin, seveceğini tahmin ediyorum, öpüyorum :)


  44. Safran Says:

    Sevgili Ebru, merhaba :) Blogun hayırlı olsun :) Fotoğraflara bakılırsa çok marifetli bir hanımefendi katılmış aramıza, öpüyorum, bundan böyle sık sık görüşmek üzere diyorum, sevgiler, iyi ramazanlar... :)


  45. Adsız Says:

    Safrancım merhaba, Ramazan ayınız mübarek olsun, Allah sofranıza bereket ve huzur versin, sevgiler.


  46. Adsız Says:

    Safran'cım güzel dileklerin ve ziyaretin için teşekkürler. Tekrar beklerim.Ben senin sitenin sessiz takipçilerindendim. Artık yorumlarımla katılacağım. Herşey gönlünce olsun. Sevgiler Ebru


  47. Adsız Says:

    Hoşgeldin Safrancım sonunda gelebildin özlettin kendini arkadaşım yine harika bir tarifle başlamışsın eline sağlık diyorum hayırlı ramazanlar diliyorum sevgiler.


  48. okuranne Says:

    hoşgeldin safran.


  49. akçahan Says:

    Hoş geldin, hayırlı ramazanlar Safran.


  50. Adsız Says:

    canımm hoşgeldin merak etmeye başlamıştım bakıyorum hep aynı bidaha bu kadar özletme kendini olurmu


  51. Adsız Says:

    merhaba çok nefis bir tabak olmuşş, harikasın. kayınvalidem de bunu istavrit balığı yada hamsiyle yapar, normal köfte tariyle, kıyma yerine balık koyar. harikaaa ellerine sağlık.


  52. akçahan Says:

    Safran, aramıza dönmen çok güzel öncelikle. Balık köfte çok hoş duruyor, ben benzer bir köfteyi haşlanmış tavuk göğsüyle yapıyorum. Bunu da denerin inşallah. Selam ile.


  53. Damak Tadı Says:

    Sevgili Safran'cığım,
    Canım sana ve ailene mutlu ve güzellikler dolu bir hafta diliyorum..Sevgiyle kalın..


  54. Adsız Says:

    Safrancım o uzun tatilden sonra daha eve alışamadın herhalde.. nerelerdesin bir göründün ceee dedin gene kayboldun, eksikliğini her zaman hissediyoruz,
    hayırlı ramazanlar
    Sevgiler


  55. Unknown Says:

    Nerelerdesin?????


  56. Damak Tadı Says:

    Sevgili Safran,
    Göründün ve kayboldun yine bekliyoruz baksana.))

    Sana ve ailene güzel bir hafta sonu diliyorum.Sevgiyle kalın..


  57. Defne Says:

    Safran, eskisi gibi, tiklayip tiklayip o cok guzel tariflerini ve yazilarini gormek istiyorum ama nafile:( Bekliyorum.
    Sevgiyle.


  58. Adsız Says:

    Safran'cığım sen bu kadar ara vermezdin.Umarım herşey yolundadır.Ciddi şekilde merak ediyorum seni.


  59. Zeynep Seda Says:

    Ohh sonunda kavustuk...Derken yine ortaliklarda yoksun safrancim, insallah iyisindir. Opuyorum!!!


  60. Adsız Says:

    Her gün gelip bakıyorum ama senden hala daha ses yok:(


  61. Hatice Says:

    merhaba Safran, balık köftesi nefis görünüyor, ellerine sağlık...
    umarım herşey yolundadır ve işlerini halletmişsindir, kolaylıklar diliyorum, sevgiler...


  62. Adsız Says:

    Safrancım gerçekten merak ediyorum seni, umarım iyisinizdir...


  63. Bocuruk Says:

    Safran'cığım,
    Ben de merak ettim doğrusu. Epeydir yorumları da cevaplamamışsın. Umarım hayatında herşey yolundadır. Güzel yazılarını ve tariflerini bekliyoruz :)

    Sevgilerimle...


  64. Beyhan Says:

    Kandilin mübarek olsun Safran'cığım.


  65. Adsız Says:

    Hayırlı kandiller Ebru


  66. Damak Tadı Says:

    Sevgili Safran'cığım,
    Her gün gelip bakıyorum ama senden hala daha ses yok,umarım herşey yolundadır..

    Kadir gecen kutlu olsun,Allah tekrarlarına nasib eylesin inşallah..

    Senin ve ailenin Şeker bayramını kutluyorum..Sevgiler..


  67. isil Says:

    Safrancigim,
    Senin ve ailenin bayramlarinizi kutluyorum.
    Saglik ve mutlulukla nice bayramlara...
    Operim,
    Isil


  68. Adsız Says:

    Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... İyi bayramlar


  69. Adsız Says:

    iyi bayramlar dilerim...Huzur ve sevdiklerinizle beraber ...


  70. Beyhan Says:

    İnşaallah iyi bir bayram geçiriyorsundur Safran'cığım.Aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı,bir ses versen...


  71. Bocuruk Says:

    Sevgili Safran,
    Dedikleri gibi ne olur bi ses ver. İnşallah hayatında herşey yolundadır.
    Geçmiş bayramın kutlu olsun canım :)


  72. munevver Says:

    Sevgili Safran,bilgisayarda bir problem vardı.Bir kez yakaladım.'Umarım bu yazı da yok olmaz' diyordun.Sonra o yazı da yok oldu..Sanırım problem hala devam ediyor.İnşallah öyledir.Bekliyoruz...


  73. safran nerdesin? iyisindir umarim, selamlar suna


  74. Adsız Says:

    Safranım canım arkadaşım,
    en son bir mail gönderdin, ona istinaden ben de sana bir tane gönderdim ama cevabını bile veremeden kayboldun ortalıklardan. Seni iyice merak etmeye başladım.. en azından arada bir girip ben iyiyim diye ses versen canım ya..
    Evren


  75. Damak Tadı Says:

    Sevgili Safran'cığım,
    Yoksun hergün gelip bakıyorum yine ses yok senden umarım herşey yolundadır ve sende iyisindir.Bekleyenlerini fazla meraklandırma canım benim.

    Sana ve ailene mutlu bir hafta sonu diliyorum..Sevgilerimle.