Safran
27 Responses
  1. Adsız Says:

    Canım seninde anneler günün kutlu olsun.Anneninde ellerinden öpüyorum.Allah onların eksikliğini göstermesin onlar olmasa ne yapardık.seni öpüyorum canım arkadaşım.


  2. Adsız Says:

    Safran'cim bende senin ve bütün annelerin anneler gününü kutlarim. Aslinda bizler icin her gün anneler günü yavrularimizin mutlu ve neseli olduklarini gördükce.
    Sevgilerimle


  3. ArMeda Says:

    Safrancım merhaba seninde anneler günün kutlu olsun.oğluşunu ve seni öpüyorum sevgiler


  4. z.pelin Says:

    Safrancığım senin ve içinde annelik duygusu,şefkati barındıran herkesin anneler günü kutlu olsun...
    ışık ve sevgiyle...


  5. Safran Says:

    Sevgili Susam, özgül, Arzu, Pelin ve Hülya hepinizin anneler gününü tekrar en içten dileklerimle kutlarım, sevgilerimle :)

    Safran


  6. Adsız Says:

    safrancım seninde anneler günün kutlu olsun bu benim ilk annler günüm kendimi çok değişik hissettim yaa.neyse.sevgilerrr.


  7. Adsız Says:

    Anneler günün kutlu olsun safrancım...


  8. Bengisu Says:

    Safran'cım senin ve bütün annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun, sevgilerimle...


  9. Safran Says:

    Sevgili Cennet, Melek ve Hilal daha nice anneler gününe yavrularımızla beraber hep birlikte gireriz inşallah, hepinize sevgilerimi gönderiyorum :)

    Safran


  10. cay saati Says:

    Senin ve tüm annelerin bu güzel gününü kutluyorum canim,Allahin en güzel hediyelerinden biri evlat sahibi olmak sanirim,annelerde minik yavrularin güzel melekleri...,tüm güzel meleklerin daha nice yillar evlatlariyla güzel günler gecirmesi dilegiyle
    sevgiler


  11. Defne Says:

    Safrancigim, anneler gununu kutluyorum. Findigi benim icin opuver lutfen:)
    Sevgiler.


  12. Safran Says:

    Sevgili Hülyacım ve Defnecim, her ikinizi de öpüyorum, ikiniz içinde Mert'i az önce kocaman kocaman öptüm, o da size öpücüklerini gönderiyor, minik ellerini sallıyor şu anda :))En içten sevgilerimle :)

    Safran


  13. Adsız Says:

    Sevgili Safran bende senin anneler gününü en icten dileklerimle kutluyorum insallah daha nice anneler günü yasariz hepbirlikte..


  14. Safran Says:

    Sevgili İpekcim, sevgili Elçin en içten sevgilerimi gönderiyorum sizlere böylesi güzel bir günde :)

    Safran


  15. NuR Says:

    Sevgili Safran,
    Ben de senin ANNELER GÜNÜNÜ en içten duygularımla kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum. Tabii sevdiklerinle birlikte...
    Sevgiyle kal.


  16. Safran Says:

    Sevgiler Şennurcum, tekrar kutlarım bu güzel gününü, en içten dileklerimle :)

    Safran


  17. Unknown Says:

    Çoook şekersin Safran'cığım. Anneler günün kutlu mutlu olsun. Ne cici şeyler yapmışsın. Öptüm. Pınar


  18. Safran Says:

    Yok Pınarcım yok bi daha sitene sabah gelicem ben, inan diğer blogları geziyorum hala gözümde senin o güzel börek tabağının hayali :)) Mayıs ayı diyet falan derken bu saatte yapıp yersem o böreği hemen kanat yapar yanımda :)) Sabah yapıp minik bir dilim yemeli ve sporla yakmalı :)) Öpüyorum canım seni :))


  19. Adsız Says:

    Sevgili Safran Işıl mesajını iletti.Çok teşekkür ediyorum. Bende senin anneler gününü kutluyorum.Tüm annelerin nice mutlu ,sevinç dolu anneler günü olsun.İyi ki varsın.Kezban IŞIK


  20. Hanife Says:

    Safran'cigim,
    Anneler gunun kutlu olsun canim.. Gec yazdim, ama guc olmasin:))
    Seni ve yakisikliyi opuyoruz..


  21. Safran Says:

    Efendim ellerinizden öpüyorum, anneler gününüzü tekrar kutluyorum. Işıl'a size mesajımı iletirse çok mutlu olacağımı yazmıştım, O' na da teşekkür ederim bu nedenle...İyi ki siz de varsınız, yüz yüze tanımasam da yazdıklarınızı okumak beni çok mutlu ediyor hep :) Daha nice güzel günleri hep birlikte kutlarız dilerim...En içten saygı ve sevgilerimle :)

    Safran


  22. Safran Says:
    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

  23. Safran Says:

    Biz de sizi öpüyoruz canım, tekrar anneler gününü kutlarım Hanifeciğim, sevgilerimle :))

    Safran


  24. Safran Says:

    Hi Saffron :) Thank you for your wishes :) As you can see there are a lot of strawberries in my blog :)) I want to explain you why they are here...:) In Turkey we organized food activities between blogs, and this month our subject was "eat strawbeery" as you see, so we prepared recipes with strawberries...:)) I hope you enjoy it...Best regards :)

    Safran


  25. Damak Tadı Says:

    Selam Safran,
    Biraz önce sayfanı ziyaret ettim de çok güzel şeyler gördüm.Ellerine
    sağlık,ne hoş şeyler yapmışın öyle
    harikasın inan.Şimdi benim içim gitti,iş yerindeyim ve de tam 5 çayı saati ne yapsam acaba??Ordan bir kaç tane alabilsem şöyle elimi uzatıp. ne hoş olurdu dimi...
    Sevgiler,tüm güzellikler sizinle ve sevdiklerinizle olsun..


  26. Safran Says:

    Sevgili Gül'cüm ,keşke elimde imkan olsa da sana yaptıklarımdan ikram edebilsem, sende şöyle demli bir çayın yanında tadına baksan ne güzel olurdu hakikaten...Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, dilerim tüm güzellikler senin ve değerli ailenin de yanında olsun, en içten sevgilerimle :)