Safran
Merhaba :) Haftasonu geldi demeye kalmadan Pazar günü oldu...Kimimiz cumartesiden itibaren dinlenme olanağı bulduk, kimimiz içinse dinlenme fırsatı ancak Pazar günü gerçekleşebilecek...Her şekilde ortak payda Pazar günü gibi gözüküyor...:) Ben de böyle güzel bir güne hoş bir başlangıç yapabilmenizde benim de katkım olsun diye, kahvaltıya hazırlayabileceğiniz lezzetli bir tarifle sizlere iyi bir tatil günü dilemek istedim... Tarif Tuzlular-Börekler-Çörekler başlığında...Sevdiğiniz şeylerle uğraşabileceğiniz ve en önemlisi sevdiklerinizle birlikte olabileceğiniz mutlu bir gün diliyorum...:)
Safran
12 Responses
  1. Nezaket Says:

    Hamarat site sahibi, gene cok guzel tarifler vermis sitesinde :)) Ellerine saglik Safrancigim...


  2. Safran Says:

    Canım arkadaşım çok sağol, çok iyi bir tatil günü geçirmeni dilerim Nezaketcim, çok öpüyorum...:)


  3. ZeYNeP Says:

    Tuzlu balik biskuvi yapacagim bugun Zipzip icin, tarifi yazayim diye gelince baska bir guzel corek gordum, bunu daha sonra deneyecegim, simdi balik buskivi zamani, cunku Nemo isimli baligin hayraniyiz hala :))
    cok sevinecegini dusunuyorum gorunce..
    Eline saglik.
    Zeynep


  4. Safran Says:

    Zıpzıp'ın sevinmesine bir nebze de olsa katkım olacak olması beni çok mutlu etti Zeynepcim, ben de benim miniği senin mısırlı ekmeğinle sevindiricem, mısırı çok sever de benim afacan oğlum...:))
    Sevgiler, şimdiden eline sağlık...:)


  5. zeytinli kurabiyeler harika görünüyor. keşke bugün daha erken görseydim de yapsaydım...


  6. Adsız Says:

    Safran cok leziz gorunuyorlar. Yalniz benim oglum siyah zeytini hicyemez acaba cekirdeksiz yesil zeytinle yapsam nasil olur? Denemekte fayda var sanirim.

    Ellerine saglik


  7. Safran Says:
    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

  8. Safran Says:

    Sevgili Deniz, Özgülün sitesinde yer alan Sour Cream tarifini bir arkadaşıma önermiştim çok memnun kalmıştı, bu kadar güzel tarifleri olan bir kişi ne yapsa lezzetli olur...Benim oğlanda ağzına sürmediği siyah zeytini bu çöreklerle ilk defa yedi ama ben riske girmeyeyim dersen bence yeşil zeytin de mükemmel olabilir, hatta ortası kırmızı biberli olanları vardır hani, böylece rengarenk çörekler elde etmiş oluruz, denersen sonucu bana da yaz lütfen :) Tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiler...


  9. Safran Says:

    Denizcim yolladığım yorum ana sayfada silinmiş gözüküyor o nedenle tekrar yollamayı deneyeceğim :)

    "Sevgili Deniz, Özgülün sitesinde yer alan Sour Cream tarifini bir arkadaşıma önermiştim çok memnun kalmıştı, bu kadar güzel tarifleri olan bir kişi ne yapsa lezzetli olur...Benim oğlanda ağzına sürmediği siyah zeytini bu çöreklerle ilk defa yedi ama ben riske girmeyeyim dersen bence yeşil zeytin de mükemmel olabilir, hatta ortası kırmızı biberli olanları vardır hani, böylece rengarenk çörekler elde etmiş oluruz, denersen sonucu bana da yaz lütfen :) Tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiler..."


  10. Adsız Says:

    Safrancim, denedim bu sabah kahvaltiya..Cok guzel oldular. Tek fark buradaki yesil zeytinler fazla tuzsuz oldugu icin, ben tuz miktarini biraz artirdim. Tarif icin tesekkurler tekrar ellerine saglik:)


  11. Safran Says:

    Merhaba Denizcim, ellerine sağlık yeşil zeytinle ne de güzel olmuştur bu çörekler, hele de senin hamarat ellerinde, beğenmene çok sevindim, afiyet olsun. Sevgiler...:)