Safran
Küçükken babamdan harçlığı aldığım gibi koşar mahallemizdeki bakkaldan balık kraker yanında da çekirdek veya toz leblebi alırdım...:)) Çocukken yediğim balık krakerler gelince durduk yerde aklıma, bende daha doğrusu bizde kalkıp hep uyguladığımız temel bisküvi hamuru tarifiyle hazırladık bu bisküvileri. Biz hazırladık dedim çünkü minicik oğluşumla birlikte bir hayli eğlenerek yaptığımız çok cici bisküviler bunlar...:) Görüntüleri çok şirin ve tatları da bir o kadar lezzetli... Tarifi Tuzlular başlığında bulabilirsiniz....
Çocuklarınızla beraber hoşça vakit geçirerek hazırlayabileceğiniz ve sonra birlikte yaptığınız için daha bir zevkle yiyeceğiniz bisküvilerin size, ailenize ve sofralarınıza keyif vermesi dileğiyle...Mutlu bir tatil günü hepinize...:))
10 Responses
  1. Nezaket Says:

    Cok sirinler, cok sevdim bu baliklari...


  2. ZeYNeP Says:

    Bende cok begendim bu baliklari, bende benim Zipzip icin yapayim, zaten baliklara ozel ilgisi var, yemeyip saklayabilirde :))

    Eline saglik.

    Zeynep


  3. Safran Says:

    Merhaba Nezaketcim, beğenmene çok sevindim, tatları da çok lezzetli inan :) Sevgiler...:)

    Zeynepcim Zıpzıp'ı öp benim için...Keşke burda olsa da kendi ellerimle ikram edebilsem...:)Şimdiden senin de ellerine sağlık...:)

    Safran


  4. Nilay Says:

    Bunlar ne guzel tarifler Safran. Iyiki benim blogu ziyaret ettinde ben de bu guzel sitenden haberdar oldum. Kabak dolmasina, mantar dolmasina, o patates sepetine bayildim. Ellerine saglik coook guzeller hepsi. Ben de kabak yemegini pek sevmem, senin bu tarifini bir deneyecegim, guzel sonuc alacagima eminim.
    Sevgilerimle
    Nilay


  5. Safran Says:

    Merhaba Nilaycım, hoşgeldin :)Çok teşekkür ederim güzel sözlerine...Yemeklerimi beğenen kişi senin gibi becerikli, tarifleri harika sonuçlar veren biri olunca insan daha bir mutlu oluyor...:) Bundan böyle sık sık görüşmek dileğiyle, sevgiler...

    Safran


  6. çok şirin olmuş balıklar. ben de deneyeyim..


  7. Safran Says:

    Merhaba Hülya :) Dünden beri kulaklarını çınlatıyoruz, şu patetes soyma yöntemin hakkında, tanıdığım hemen herkesle paylaştım, çok sevindiler...:) Sevgiler...

    Safran


  8. Safran Says:

    Merhaba İpek, evet meslektaş sayılırız ama sen asıl babamla meslektaşsın galiba ailemizde mimar olan o çünkü ben şehir plancısıyım :)Sayfanı ve tariflerini çok sevdim,sık sık haberleşmek dileğiyle, sevgiler...

    Safran



  9. Adsız Says:

    best regards, nice info » »