Safran
Benim minik oğluşumun canı çok sıkkın bu günlerde...Bir dertli ki sormayın...Ne güzel bugüne kadar annesinin sıcak kollarının arasında otomobilde çevreye bakarak gidiyordu, nereden çıktı bu otomobil koltuğu meselesi şimdi? Yapılacak iş mi şimdi bu, ne olmuş çocuk oto koltuğunda tek başıma oturacak kadar büyümüşsem :)...

Bugünlerde yeni koltuğa alışma meselesi yüzünden biraz gerginiz... Sofraya oturup yemek yemesi için o nedenle zorlamıyorum. O'da oyun oynarken elinde gezdirip yiyebileceği bir şeyler istiyor...Ben de geçen gün televizyonda kanallar arasında dolaşırken bu tarifi gördüm ve biraz modifiye ederek denedim benim minik afacan için. Tadını çok sevdi...:) Bu pideleri aynı zamanda piknikte veya yolculuklarda bir nevi hazır sandviç gibi de tüketebiliriz :) Gerçekten çok lezzetli olduğunu söylemeliyim, daha önce mutfağınızda bu lezzete yer vermişmiydiniz bilmiyorum ama bir de bu tarifi deneyin çok memnun kalacaksınız...:) Tarif Tuzlular-Börekler-Çörekler linkinde.... Hepinize sevgiler... :)
4 Responses
  1. merhaba,
    blogunuzu ziyarete geldim, çok da beğendim. Bu arada bir şey farkettim. Cuma günü Oktay Usta'dan seyrettiğim pideyi siz de yapmışsınız. ben de yapıp sayfama koymuştum.
    sevgiler...


  2. Safran Says:

    Merhaba :)
    Ziyaretiniz beni çok mutlu etti çünkü blogunuzu zevkle takip ediyorum...Sayfanıza bugün de bakmıştım sizin yaptığınız çatallar da pek bir güzel duruyordu hani...:) Sayfayı beğenmenize çok çok sevindim, güzel ziyaretlerinizi ve değerli görüşlerinizi her zaman beklerim...Sevgiler...:)

    Safran


  3. Adsız Says:

    Very nice site! » » »


  4. Adsız Says:

    Looking for information and found it at this great site... Cold air box subaru legacy 97 performance pharmacies car cover